quote
صفحه نخست » جوتیار » پهپادهای بذر افشان
اشتراک گذاری مطلب:
پهپادهای بذر افشان

پهپادهای بذر افشان

پهپادهای بذر افشان هر روز 40000 درخت می کارند تا با جنگل زدایی مبارزه کنند!

برای کاهش حجم کار و افزایش بهره وری روش های کشاورزی باید به طور مداوم پیشرفت می کرد. بنابراین معرفی پهپادها تاثیر مثبتی بر چندین صنعت داشت، اما بیشتر از همه بر کشاورزی. به عنوان مثال، پهپادهای کاشت به کشاورزان این امکان را می دهد که بذرهای خود را سریعتر و یکنواخت تر بکارند.

پهپاد بذر افشان


کاشت بذر یک عامل حیاتی در تولید محصول کامل است. به همین دلیل، استفاده از پهپاد کاشت محصول برای توزیع بذر در سطح مزرعه ضروری است.

پهپاد بذر افشان

فناوری AirSeed با استفاده از ناوگانی از «اکتوکوپترهای» بسیار پیشرفته، با ترکیب هوش مصنوعی با غلاف‌های بذری که می‌توانند از ارتفاعات آسمان به زمین شلیک شوند، با جنگل‌زدایی مبارزه می‌کند.اندرو واکر، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران AirSeed Technologies می‌گوید: هر یک از پهپادهای ما می‌توانند روزانه بیش از 40000 غلاف بذر بکارند و به طور مستقل پرواز می‌کنند.

  • در مقایسه با روش‌های سنتی، 25 برابر سریع‌تر، اما 80 درصد ارزان‌تر است.»
  • کاشت 100 میلیون درخت تا سال 2024
  • قبل از برخاستن، هر قیف پهپاد با غلاف‌های بذر انتخاب شده سازگار با زیستگاه بارگیری می‌شود.
  • این غلاف ها با استفاده از زیست توده زباله تولید می شوند و پوششی غنی از کربن ایجاد می کنند که از دانه ها در برابر پرندگان، حشرات و جوندگان محافظت می کند.
  • پهپادها پس از ورود به هوا، مسیرهای پروازی ثابت را طی می کنند و الگوهای از پیش تعریف شده را می کارند و مختصات هر دانه را ثبت می کنند.
  • این به AirSeed اجازه می دهد تا سلامت درختان خود را هنگام رشد ارزیابی کند.
پهپادهای بذر افشان

این شرکت تاکنون بیش از 50000 درخت کاشته است و قصد دارد تا سال 2024 در مجموع 100 میلیون درخت بکارد. جنگل زدایی در سراسر جهان چقدر جدی است؟ برنامه محیط زیست سازمان ملل می گوید زمین هر ساله 70000 کیلومتر مربع از جنگل را از دست می دهد. این سازمان خواستار کاهش این رقم تا سال 2025 و پایان دادن به جنگل زدایی خالص در سطح جهان تا سال 2030 است.

مطالب مرتبط