quote
صفحه نخست » جوتیار » مهم ترین روش های جلوگیری از سرمازدگی
اشتراک گذاری مطلب:
scaled

مهم ترین روش های جلوگیری از سرمازدگی

مهم ترین روش های جلو گیری از سرمازدگی

سرمازدگی یکی ازمهم‌ترین عوامل خسارت‌زا در تولید محصولات کشاورزی در کشور بوده که سلامت محصولات را به خطر می‌اندازد و باعث از بین رفتن گیاهان و میوه‌ها می‌شود و صدمات جبران‌ناپذیری را به چرخه تولید و اقتصاد کشاورزی وارد می‌کند. کاهش خسارت‌های ناشی از سرمازدگی به محصولات کشاورزی می‌تواند گام مهمی در تأمین غذای مورد نیاز و امنیت غذایی کشور باشد.
در واقع سرمازدگی به‌طور عام به شرایط آب و هوایی گفته می‌شود که در آن شرایط(درجه حرارت پایین)، محصولات در اثر سرما دچار آسیب و اندام‌های گیاهی از بین می‌رود.

44
33

به طور کلی دو روش فعال و غیرفعال برای حفاطت از محصول در برابر سرمازدگی وجود دارد.

1- روش حفاظت غیرفعال(بلند مدت): روش‌های پیشگیرانه بلند مدت با هدف پیشگیری از خسارت است که در واقع قبل از ورورد سرما انجام می‌گیرد. در واقع کلیه فعالیت‌هایی که از زمان کاشت تا برداشت در مزرعه برای کاهش خسارت سرمازدگی انجام می‌شود، حفاظت غیر فعال می‌گویند.

11
زدگی
زدگی 22

2- روش حفاظت فعال(کوتاه مدت): روش‌های کوتاه مدتی است که همزمان یا کمی قبل از بروز سرمازدگی انجام می‌شود.

55